Westfriesland

Eerste aardbeien voor ‘Strawberry Fields Forever’

20140422-aardbeien_beatles

Foto via @VriendAarbeien

BLOKKER – Het eerste kistje aardbeien van het seizoen moest naar een bijzondere persoon of instantie. Uiteindelijk koos Amanda Vriend van Vriend Aardbeien na een Facbook actie voor stichting The Beatles in Blokker. Waarom; juist ‘Strawberry fields forever’. En waar anders overhandigen dan voor het Beatles monument in Blokker.

Diverse reacties kwamen binnen op de Facebook pagina, maar de suggestie voor de stichting was uiteindelijk de mooiste. Voorzitter van de stichting Gert Elsinga nam het kistje daarom dankbaar in ontvangst. “Strawberry fields forever en The Beatles hebben alles met elkaar te maken natuurlijk. Aardbeien is iets voor vrolijkheid en kleur en dat zie je ook terug in het monument, ” aldus Elsinga.

Muziek tijdens Beatlesdagen uitverkocht

Gert Elsinga maakte gebruik van het moment om de The Beatles in Blokker op 6,7 en 8 juni 2014 in Blokker te promoten. Hoewel de kaarten voor de muziekavonden zijn uitverkocht, moet iedereen ook zeker exposities gaan bezoeken. Die is in het Centrum Pancratius en in de Veilinghal. In deze laatste ruimte zijn de classic cars te zien van  John Lennon, Ringo Star en Paul McCartney.

Bekijk hier de video van de overhandiging.


Artikel via partnerwebsite: www.onswestfriesland.nl


To Top