Westfriesland

Enkhuizer ondernemers in TV programma ‘Geloven op 2’

gelovenop2_EnkhuizenENKHUIZEN – Het tv-programma ‘Geloven op 2’ bezoekt elke week een andere woonplaats in Nederland, waarbij we kennis maken met de cultuur, historie, het geloof en inwoners van een dorp of stad. In de week van 8 t/m 12 april is dit Enkhuizen.

De tijd van de VOC en de visserij is voorbij, maar ondernemend Enkhuizen gaat gewoon door. Voor de televisie opnames heeft de redactie daarom ondernemers ondervraagd die opvallend zijn of typerend zijn voor Enkhuizen.

Ondernemers

In de uitzending van 9 april gesprekken met Fransje Jongert van Enkhuizer Almanak, Wim de Vries van Sprookjeswonderland en Arnoud Hotting van Timmerbedrijf Hotting. Ook wordt er een bezoek gebracht aan Incotec. “We zijn de verschillende stappen van het zaadverbeterproces langs gegaan. Jan Willem Breukink heeft ons rond geleid en vertelde tegelijkertijd wat hem drijft,” aldus de redactie van het tv-programma.

Het programma is vanaf dinsdag 8 april tot en met zaterdag 12 april elke middag te zien om 17.05 uur op Nederland 2. Woensdag 9 april gaat over het ondernemen.


To Top