Westfriesland

European Business Award: Incotec verkozen tot top van Europese bedrijven

Foto (van links naar rechts): Adrian Tripp (CEO of the European Business Awards), Bob Legro (Global Research Director, INCOTEC Group), Eric Laffargue (Head of France & Mauritius INFOSYS (Sponsors)

Foto (van links naar rechts): Adrian Tripp (CEO of the European Business Awards), Bob Legro (Global Research Director, INCOTEC Group), Eric Laffargue (Head of France & Mauritius INFOSYS (Sponsors)

ENKHUIZEN – Afgelopen week ontving Incotec de 2013/14 “Ruban d’Honneurs” award op het European Business Award’s gala-evenement in Athene. Bob Legro, Global Research Director van Incotec, nam de prestigieuze prijs, welke Incotec erkent als een van de 10 beste Europese ondernemingen met een omzet tussen €26 en €150 M, in ontvangst.

Er waren meer dan 17,000 deelnemers vanuit 31 landen. Bob Legro: “Het is een hele eer om deze prijs te ontvangen en uit zo’n groot aantal bedrijven vanuit heel Europa te worden geselecteerd. We hebben de afgelopen 10 jaar hard gewerkt aan het op de markt brengen van nieuwe innovatieve producten op het gebied van zaadverbetering. Deze prijs zien we als een erkenning van al onze inspanningen.”

De European Business Awards is een onafhankelijk awards-programma opgezet om excellentie, ondernemerschap en innovatie in het Europese bedrijfsleven te erkennen en aan te moedigen, in lijn met de brede doelstellingen van de Europese Unie en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in alle Europese staten. De leidende principes van de Awards zijn Innovatie, Ethiek en Financieel succes.

Al eerder won Incotec in de landelijke finale van oa. Hema en Meyn Food Processing. VWS Export-Import of Flowerbulbs B.V won de landelijke publieksprijs binnen Nederland.

Andere Europese bedrijven in de categorie 26-150 miljoen omzet

GRAPHISOFT SE [Hungary]
Vent-Axia [United Kingdom]
SIVECO Romania  [Romania]
TurkNet İletişim Hizmetleri A.S  [Turkey]
Dominos Pizza Turkey  [Turkey]
Hi Fly – Transportes Aéreos, S.A.  [Portugal]
INCOTEC Group B.V.  [The Netherlands]
cms electronics gmbh  [Austria]
Galenicum Health S.L.  [Spain]  – uiteindelijke categorie winnaar
OPONEO.PL S.A.  [Poland]


To Top