Westfriesland

Feestelijke opening De Kweker op Hoorn 80

Opening_deKwekerHOORN – Maandag 22 september was het daneindelijk zover: de feestelijke opening van het nieuwe distributiecentrum De Kweker in Hoorn. Voormalig directeur en grondlegger van het gedachtegoed van De Kweker Erik Fischer opende samen met vestigingsmanager Peter van Kessel officieel het nieuwe bedrijfspand. Dit vond op traditionele wijze plaats door champagne te sabreren.

Na het officiële gedeelte konden de genodigden onder het genot van een hapje of een drankje een kijkje nemen in het nieuwe distributiecentrum en het marktplein bezoeken. Een goede plek om kennis te maken met de verschillende partners en hun producten, maar ook met collega-ondernemers.

Vestigingsmanager Peter van Kessel: “We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Ik ben erg blij met de opkomst en hoe alles verlopen is. Dit betekent een goede start in Hoorn en ik heb er alle vertrouwen in dat we op deze prachtige locatie een succesvolle toekomst tegemoet gaan.”

De Kweker verhuisde onlangs van de Nijverheidsweg 3 Wervershoof naar een zicht locatie aan de Protonweg 4a langs de Provincialeweg op bedrijventerrein Hoorn 80.

Foto via kweker.nl/Koomen Fotografie

To Top