Westfriesland

Flexibele schil arbeidscontracten: Modern of noodzakelijk?

frans_kragten_studio_smHOORN – In het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf was zaterdag 11 oktober Frans Kragten te gast. Hij heeft een verleden met ondernemersactiviteiten in de uitzendbranche en startte recent met Flex Zekerheid, advies over flexcontracten en flexibele schil.

Flexibele schil

Het CBS kwam deze week met een overzicht van de verdeling werknemers in vaste dienst, met flexibele arbeidsrelatie, zzp-ers en zelfstandigen met personeel.

 

In dat interview werden de veranderingen in de arbeidsmarkt en de verdeling type arbeidsvormen verder besproken. Want dienstverbanden van 40 jaar worden zeldzaam een flexibele schil heeft de voorkeur in onzekere tijden. Daarnaast worden ex-werknemers als ZZP-ers weer in dienst genomen. Wel makkelijk maar wat vindt de belastingdienst? Tips voor bedrijven en HR afdelingen. in het eerste deel over de Flexschil. Wat is dat en in welke bedrijfstakken komt dit veel voor. Ook over ZZp-ers, uitzendkrachten en Payrolling als invulling van deze flexibele schil.

Interview

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171913799″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

In deel 2 met Frans Kragten van Flex Zekerheid praten wij verder over de Flexschil. Met korte arbeidscontracten en een tip die ondernemers geld kan besparen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171913794″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]


To Top