Westfriesland

Geslaagde promotiedag bedrijven Drechterland

Afbeelding via Drechterland.nl

Afbeelding via Drechterland.nl

HEM – Het bedrijventerrein Zuiderkogge in Hem was zondag 18 mei het toneel van veel bedrijvigheid van bedrijven, demonstraties, kindervermaak en optredens. Een diversiteit aan bedrijven had de deuren geopend of bemande een stand om zich te presenteren. De vele bezoekers verwonderden zich soms over hoeveel de eigen gemeente te bieden heeft. En daar was het de organisatie natuurlijk ook voornamelijk om te doen. De eigen regio promoten en gebruik maken van elkaars producten en diensten.

Prijsvraag

Doordat ook het zonnetje meewerkte die dag kwamen vele bezoekers op de fiets. Zo konden zij de uitgereikte plattegrond fietsend of lopend langs. Doordat er bij elke deelnemer een letter te vinden was voor de prijsvraag werden alle bedrijven in de ronde meegenomen. Door de mooie prijzen was dit wel de moeite waard! De organisatie kan dan ook niet anders dan spreken van een geslaagde editie.

Interview

Luister hier nogmaals naar het interview met Frans ten Oever over de Business Club Venhuizen en over de bedrijven Promodag.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/144617409″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]


To Top