Westfriesland

Greenery: Vestiging Tolpoort op WFO blijft open

Foto © Chris Croome

Foto © Chris Croome

ZWAAGDIJK-OOST – Dinsdag 22 april werd de exacte impact van de eerder aangekondigde reorganisatie bij The Greenery bekend. Totaal 350 banen op het totaal van 1645 gaan verdwijnen binnen de organisatie in Nederland. Wat betekent dit voor de vestiging aan de  Tolpoort op industrieterrein WFO?

De vraag werd beantwoord door Chantal Oostvogels van The Greenery: “Tolpoort blijft open.” Greenery ziet voor de telers een groot belang voor deze vestiging. “De locatie Tolpoort is één van onze gekwalificeerde telerslocaties. Deze gekwalificeerde telerslocaties zetten wij intensiever in voor directe verlading van klanten. Zowel in Retail als ook in onze Trade-unit,” aldus Chantal Oostvogels.

De vestiging Tolpoort groeit juist. Oostvogels: “Inmiddels wordt gemiddeld 4% meer volume direct verladen vanaf gekwalificeerde telerslocaties. Omdat vanaf heden klokkopers ook op deze locaties kunnen verladen is een verdere stijging van dit volume te verwachten. Tolpoort blijft dus open en het belang van deze telerslocaties neemt in de nabije toekomst toe.”


To Top