Westfriesland

Groot NH Idee; Dragons compleet, inschrijving gestart (update)

HOORN – Nu de Dragons compleet zijn is ook de inschrijving voor het publiek gestart voor Het Groot Noord-Hollands Idee. De laatste Dragon is niemand minder dan Rudmer Heerema, Lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal voor de fractie van de VVD. De Dragons ontvangen vijf pitchers op maandag 31 maart van 15.30 tot 18.00 uur in De Ideefabriek, Holenweg 4 in Hoorn.

De andere Dragons die Hoorn Business Events heeft weten te strikken zijn Andries Borgeld van Bo-Mij en Hans Biesheuvel, voorman van ondernemersvereniging ONL.

Het Groot Noord-Hollands Idee is hét event waar ondernemers en ondernemende mensen uit de regio toegang krijgen tot een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Ook biedt het event een boeiend netwerk met inspirerende businesspartners voor iedereen die verder wil groeien. Het is ook een exclusief event want het aantal stoelen is beperkt.

Het Groot Noord-Hollands Idee wordt afgesloten met een informele borrel waar de Dragons, de pitchers en het publiek de nieuw opgedane energie kunnen delen. Ook voor het publiek is een rol weggelegd. Zij fungeert ook als jury.

Toegangskaarten zijn 29,- euro (ex btw) per persoon en inschrijven kan via de website www.HetGrootNoordHollandsIdee.nl

Update Extra Dragon:

Op de valreep is Annette Wassenaar toegevoegd als vierde Dragon bij Het Groot Noord-Hollands Idee.  Annette is co-founder van Yellow Walnut,  een online community en dienstverlener voor ondernemers. Na haar studie zette Annette haar eigen mediabedrijf op in Moskou, Rusland, dat zij in 10 jaar tijd uitbouwde tot een multinational. De vier Dragons ontvangen zes pitchers in De Ideefabriek in Hoorn op maandag 31 maart van 15.30 tot 18.00 uur.


To Top