Westfriesland

Hans Biesheuvel eerste Dragon Groot Noord-Hollands Idee

HansBiesheuvel_foto_ONL_NLHOORN – Ondernemers in Noord-Holland krijgen op 31 maart 2014 wederom de mogelijkheid om hun ideeën te pitchen bij de tweede editie van Het Groot Noord-Hollands Idee. Het beste idee krijgt de kans zich verder te ontwikkelen en maakt bovendien kans op een private investor. Alle ideeën worden beoordeeld door een Dragons’ Den en een publieksjury. Ondernemers die willen pitchen worden daarvoor ook getraind, zodat ze goed beslagen ten ijs komen.

Een van de Dragons is Hans Biesheuvel, voormalig voorzitter van MKB-Nederland en oud-lid van de Sociaal Economische Raad (SER). Hans is een rasechte ondernemer die nu flink aan de weg timmert met ONL, een nieuwe landelijke organisatie van en voor ondernemers.

Het Groot Noord-Hollands Idee wordt afgesloten met een informele borrel waar de Dragons, de pitchers en de publieksjury de nieuw opgedane energie kunnen delen. Datum en tijd: maandag 31 maart 2014 van 16.00 uur tot 18.30 uur

Het Groot Noord-Hollands Idee 2014 wordt georganiseerd door Hoorn Business Events, een initiatief van Rob van Loon en Robert-Jan Knook. Hoorn Business Events is hét platform in Hoorn voor ondernemers en ondernemende mensen. Het platform faciliteert hen in hun ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Uitgangspunten die daarbij een rol spelen zijn inspireren, kennis delen en het bieden van een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Andere events zijn Tips van Toppers, MijnHoorn2014 en de opening van het toeristisch seizoen.

To Top