Westfriesland

Avond BBQ tijdens asfalteren provincialeweg Hoorn

BBQ_wegwerkzaamheden_lionsMarkermeerjpgHOORN – Lionsclub Markermeer organiseerde vrijdagavond een BBQ voor de vele wegwerkers die druk bezig zijn met de werkzaamheden aan de provinciale weg in Hoorn. De BBQ was het idee van één van de Lions die bij KWS werkt, het bedrijf dat de hoofdaannemer is van deze werkzaamheden.

BBQ_wegwerkzaamheden_lionsMarkermeerjpg_2De BBQ werd goed ontvangen. Enkele wegwerkers kijken niet eens verbaasd dat er een uitbreidde BBQ stond, anderen reageerden verbaasd, “dit heb ik echt nog nooit meegemaakt.” Achter de BBQ stond restauranteigenaar Robin Wu van Madame Cheung, dus dat was goed verzorgd.

Eigenlijk zou de BBQ nabij het kruispunt Liornestraat Provincialeweg gehouden worden. Maar de werkzaamheden verliep als dusdanig vlot dat bij de start van de BBQ om 22.00 uur veel werkzaamheden al nabij de afslag Hof van Hoorn waren.

Lions Markermeer ofwel de Loekiclub, naar de bekende leeuw in de reclameblokken van vroeger, is sinds 1 januari 2014 actief en telt op dit moment 28 leden.

Wegwerkzaamheden

De wegwerkzaamheden op de Provincialeweg tussen de Lepelaar en de Maelsonstraat duurt nog tot maandagochtendvroeg. Het weekend van vrijdag 12 t/m maandagochtend 15 september wordt de andere rijrichting onder handen genomen. Tenzij het weer het niet toelaat, dan wordt het een weekend opgeschoven.


To Top