Westfriesland

Hoornse ondernemers groeien door samenwerken

logo_groeiinbedrijfHOORN – Ondernemen kan eenzaam zijn, je mist niet alleen een praatje tijdens de koffiepauze, maar je mist vaak ook een sparringpartner of iemand die je even een zetje in de juiste richting geeft als het moeilijk wordt.

GroeiGroepen

Drie Hoornse ondernemers kregen dit probleem vaak te horen en besloten actie te ondernemen. Zij richtten de GroeiGroepen op. Kleine groepen ondernemers uit verschillende branches die een vaste periode gericht aan een probleem- of vraagstelling werken. De eerste 2 groepen zijn in januari gestart en zijn erg enthousiast.

Groeigroepen tillen elkaar naar een hoger niveau.

Kennismaken

Op donderdag 27 maart krijgen geïnteresseerden de gelegenheid te komen proeven aan dit nieuwe concept. De avond, met als thema “een andere kijk op ondernemen” start met gastsprekers Frank Bakker (ondernemerscoach) en Alex Gitzels (media expert) die hun visie op dit thema vertalen in concrete tips waar je mee aan de slag kunt. Daarna krijgen de aanwezigen uitleg over de groeigroepen en kunnen ze meedoen aan een proefsessie.

De groeigroep introductie avond is op donderdag 27 maart in ‘De Kreek’, Meetketting 2 in Zwaag (Bangert Oosterpolder). Het programma start om 19:00, inloop vanaf 18:30.
De avond is gratis te bezoeken, aanmelden via info@groeiinbedrijf.nl of via www.groeiinbedrijf.nl .

To Top