Westfriesland

Inschrijving voor de NHN Business Awards 2014 is geopend

Chateau Marquette_HeemskerkHEEMSKERK – Alle bedrijven en culturele initiatieven in Noord-Holland Noord kunnen zich inschrijven om kans te maken op de NHN Business Awards. De Awards worden op 9 oktober 2014 uitgereikt in Chateau Marquette te Heemskerk. Tijdens deze avond worden 3 Awards uitgereikt; De NHN Business Award, De Publieks Award en de De Cultuur Award.

Alle ondernemers en culturele instellingen in Noord-Holland Noord mogen zich inschrijven. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Inschrijven kan tot 18 augustus, waarna de jury zich erover gaat buigen.

De Awards zullen voorafgegaan worden door een VIP diner en uitgereikt worden tijdens een Venetiaans Bal – Moderne Stijl. Dit wil zeggen dat we van alle gasten verwachten dat ze zich stijlvol kleden voor een gala, geïnspireerd door het prachtige, historische Venetiaanse Bal.

Maurice de Hond

Het Chateau Marquette zal voor deze gelegenheid dan ook van binnen en van buiten in de sprookjesachtige sfeer van het Venetiaans Bal gebracht worden. Kosten noch moeite worden gespaard om het bal van het jaar neer te zetten voor de gasten. Hoofdspreker is Maurice de Hond en de algemene presentatie is in handen van een presentator van RTVNH, waar de naam nog bekend van zal worden gemaakt.

Meer informatie op de website www.nhn-businessawards.nl of bekijk het programma van de dag via de Westfriesland in Bedrijf Agenda.


To Top