Westfriese Uitdaging

Introductie De Westfriese Uitdaging

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Westfriesland leeft na het Trefpunt Betrokken Ondernemers West-Friesland door in de Westfriese Uitdaging.

De Westfriese Uitdaging is een initiatief van Vrijwilligerspunt, Intermaris, Univé Hollands Noorden, Stichting Rentree, Vitasys, Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland en Rabobank Westfriesland-Oost.

WFU-website-1De initiatiefnemers. Boven vlnr: Gerda Geurtsen, Alice Hornick, Joset Fit en Kim de Graaf
Onder vlnr: Miranda Zwart, Ellen Basjes en Sandra Smit

De Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat bedrijven uitdaagt om Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen om daarmee stichtingen en verenigingen in Westfriesland te ondersteunen.

Het doel is samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Westfriese samenleving zien.

De Westfriese Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (spullen), middelen (geld) en menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een bedrijvennetwerk waarin ondernemingen gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Westfriesland te verbeteren.


To Top