Westfriesland

JCI Het grootslag organiseert College Tour met Martinus College

jcigrootslag_collegetourGROOTEBROEK – Ondernemers en scholieren beleven een bijzondere avond op 12 september 2014. Dan organiseert JCI Het Grootslag een College Tour op het Martinus College. De gast van de avond is voormalig judoka en DJ Dennis van der Geest. Na afloop is er een grote netwerkborrel.

Tijdens de College Tour mogen 300 scholieren en 250 ondernemers voormalig judoka, ondernemer en DJ Dennis van der Geest het hemd van het lijf vragen. Columnist en journalist Mathijs Bouman is de gespreksleider. Na afloop van de College Tour is er een groot schoolfeest voor alle leerlingen en een netwerkborrel voor de ondernemers. Hapjes en drankjes worden verzorgd door het Martinus College.

Kaarten voor de volledig verzorgde avond kosten € 25,-. De opbrengst van de College Tour gaat naar Fight Cancer. Dennis van der Geest is ambassadeur van deze stichting. De scholieren van het Martinus College organiseren zelf ook diverse acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De groepen die de grootste bedragen inzamelen maken kans op leuke prijzen!

Kaarten zijn te koop via www.jcihetgrootslag.nl/college-tour

Interview

Luister hier het interview met Donnie van der Meijden uit de uitzending van Westfriesland in Bedrijf

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/164692603″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

To Top