Westfriesland

Juryleden Award Duurzaam Ondernemen 2014 bekend

Kooloogst_AgribusinessMEDEMBLIK – De organisatie van de Duurzaam Ondernemen Award 2014 van Medemblik heeft onafhankelijke juryleden gevonden die de inzendingen gaan beoordelen. Dit jaar staat de Award geheel in het teken van de Agribusiness. Het zijn Martijn Grosmann (projectleider AgriTech Campus), Rian van Dam (programmamanager GreenPort NHN) en Arjan Jansma (duurzame innovatie agrarische sector Kamer van Koophandel).

Aanmelden

Tot en met 19 oktober kunnen ondernemers zich aanmelden voor de Award, die dit jaar in het teken staat van de agribusiness. Ondernemers met een agrarisch bedrijf die op een duurzame manier producten telen, worden opgeroepen zich te melden. Ze kunnen deze week een mail sturen aan miranda.laan@medemblik.nl De spelregels en een inschrijfformulier staan op www.medemblik.nl onder het kopje Duurzaam Medemblik.

Award als erkenning

Met de Award Duurzaam Ondernemen drukt de gemeente Medemblik zijn waardering uit voor ondernemers die duurzame maatregelen nemen, elk jaar rond een bepaald thema. De Award wordt elk najaar tijdens een bijeenkomst bekend gemaakt. Naast de hoofdprijs valt er een stimuleringsprijs te winnen.


To Top