Westfriesland

Kantorenhuis De Spil Opmeer wordt Zorgpraktijk de Spil

ZorgpraktijkdespilOPMEER – Zorgpraktijk De Spil is een nieuw uniek concept in Opmeer. Het oude notariskantoor, gelegen naast het gemeentehuis van Opmeer is omgetoverd tot bijzonder centrum waarin sfeervolle behandelruimtes zijn gerealiseerd.

Zorgpraktijk de Spil wordt een centrum waarbij deskundige professionals een breed scala aan behandelingen zullen gaan aanbieden op het gebied van beauty, ontspanning, gezondheid, lichaamswerk, persoonlijke- en innerlijke groei. De Spil combineert professionele reguliere zorg met deskundige alternatieve geneeswijzen.

De krachten bundelen door het gezamenlijk organiseren van open dagen, workshops en lezingen is een manier hoe zij met elkaar worden verbonden. Samenwerken biedt ondernemers binnen de Spil vele voordelen en voor de consumenten een laagdrempelige manier om met meerdere behandelaars kennis te maken.

Aanspreekpunt van de Spil, Suzanne Smal, voert haar bedrijf Salon Biocare vanuit de Spil. “Ik ervaar nu al de voordelen van de Spil,  ook al zit mijn bedrijf pas sinds begin februari daar gevestigd. Een professionele uitstraling, maar ook zeker een warm welkom is wat mijn klanten ervaren wanneer zij de Spil binnen stappen.  Ik weet zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt om mijn bedrijf te verhuizen naar de Spil ook vanwege de perspectieven die de Spil biedt voor al mijn toekomstplannen” aldus een enthousiaste Suzanne.

Kantorenhuis De Spil werd Zorgpraktijk de Spil

Eigenaar van de Spil, Nico Berger ontmoette afgelopen december Suzanne Smal, jonge onderneemster en eigenaresse Salon Biocare en Biocare Online. Deze ontmoeting werd een zeer positief gesprek over de ambities van Suzanne en de mogelijkheden die Nico met de Spil kon bieden. Na deze ontmoeting verliep het allemaal snel.  Er volgen nog vele inspirerende gesprekken en Zorgpraktijk de Spil is vanaf februari een feit.

“Naast de werkplekken die we hier bieden, gaat het vooral om het creëren van een gemeenschap van ondernemers die elkaar versterken”, vertelt Nico Berger. Flex-behandelruimtes en een praktijkverzamelgebouw zoals Zorgpraktijk De Spil is uniek voor een relatief kleine plaats als Opmeer. Hierdoor kunnen de kleine ondernemers uit Opmeer en omstreken werken in hun eigen gebied.

De gevestigde bedrijven

Inmiddels zijn er al 4 bedrijven die mogelijkheden zien en zich hebben gevestigd in dit bijzondere centrum. Buurtzorg Opmeer, een natuurvoedingsdeskundige, een (sport) massagepraktijk en de natuurzuivere Salon Biocare van Suzanne Smal. Er vinden op dit moment gesprekken plaats met diverse ondernemers die zich ook willen gaan aansluiten bij de Spil. Echter zijn er nog genoeg opties om te informeren naar de mogelijkheden om je bedrijf te vestigen in Zorgpraktijk de Spil.

Meer informatie over Zorgpraktijk de Spil www.kantorenhuisdespil.nl.

To Top