Westfriesland

Koggenland tekent aannemingsovereenkomst met Ooms Bouw

buitenplaats_koggenlandKOGGENLAND – Afgelopen week hebben Wethouder Wijnker en de heer Ooms, directeur van Ooms Bouw aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 12 woningen in fase 1a van de nieuwe woonwijk Buitenplaats De Burgh in De Goorn. Dit gebeurde in bijzijn van de heer P.H. Langenberg, directeur van ZeemanVastgoed.

Wethouder Wijnker, de heer Ooms en de heer P.H. Langenberg. Foto via Koggenland.nl

Wethouder Wijnker, de heer Ooms en de heer P.H. Langenberg. Foto via Koggenland.nl

Het gaat hier om beneden-/bovenwoningen gesitueerd bij de ingang van het plan aan de zijde van De Leet met aan de voorzijde een parkachtige inrichting en een ruime parkeergelegenheid. Het pand heeft een witte en levendige gevel. Samen met de naast gelegen koopwoningen vormt dit geheel een prachtig entree van de nieuwe woonwijk.

Het plan Buitenplaats De Burgh is een ruim opgezet woningbouwplan, waarin water en groen een belangrijke rol spelen. De complete ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk is een gezamenlijk initiatief van ZeemanVastgoed en de gemeente Koggenland.

De verkoop van fase 1a is gestart in het najaar van 2013. Fase 1a bestaat uit 13 kavels voor particuliere bebouwing, 33 koopwoningen (onderverdeeld in tussenwoningen, hoekwoningen, 2/1 kapwoningen en beneden-/bovenwoningen) plus de 12 huurwoningen. De verkoop verloopt voorspoedig. Kijk voor het actueel aanbod van woningen en kavels op www.woneninbuitenplaats.nl

 

 


To Top