Westfriesland

Loopbaan en talenten onder de loep

DvdL_HoornHOORN – Op zaterdag 27 september organiseert NOLOC, het beroepsregister van loopbaanprofessionals de landelijke dag van de loopbaan. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden en studenten kunnen op deze dag advies vragen of een workshop volgen. Bij Grand-Café Turf in Hoorn bieden Jan Olijve en Jennifer Kamstra de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de mogelijkheden van loopbaan- en sollicitatiebegeleiding.

Medewerkers

Medewerkers kunnen gebaat zijn bij loopbaanbegeleiding.  Bijvoorbeeld om zicht te krijgen op haar of zijn talenten, hoe die kunnen worden ingezet in de huidige functie en in een eventuele volgende loopbaanstap. Veel medewerkers ervaren het als een waardevol kado als hun werkgever hen de mogelijkheid biedt om op deze wijze hun loopbaan onder de loep te nemen. Dat is goed voor hen, en ook voor de werkgever.

Programma in Hoorn

Van 10.00-17.00 uur is het mogelijk om uw loopbaanvraag in een individuele gesprek van 45 minuten voor te leggen aan  Jennifer Kamstra of Jan Olijve. Aanmelden vooraf is hiervoor noodzakelijk. Daarnaast zal die dag twee keer de workshop “een professionele uitstraling” worden gehouden. Voor een werkgever is het belangrijk dat de medewerkers in hun uitstraling aansluiten bij het imago van de onderneming, niet in het minst in de social media.. Er is de mogelijkheid om een profielfoto te laten maken en om een imago-/kledingadvies te krijgen.

Aanmelden of voor meer informatie is te vinden op www.dagvandeloopbaan.nl


To Top