Westfriesland

N23 Westfrisiaweg virtueel al bijna klaar [+Video]

HOORN – De eerste werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg zijn al zichtbaar. Eind 2017 moet de 42 km lange tracé van Enkhuizen naar Alkmaar gereed zijn. Minder stoplichten, kruisingen en meer 2×2 rijbanen en tijdswinst. Een grote wens van veel bedrijven en werknemers naar deze bedrijven in deze regio. Na enkele rechtszaken werd toch Heijmans de hoofdaannemer voor circa 200 miljoen.

Video N23 in vogelvlucht

Onze websitepartner Nieuws voor Westfriesland: OnsWestfriesland.nl maakte een video van het nieuwe tracé van Hoorn A7 naar Enkhuizen.

Let op! Deze animatie is een tijdopname (van 19 september 2014) en kan altijd nog gewijzigd worden. Kijk voor een actuele weergave en meer zichtpunten op www.n23westfrisiaweg.nl

Interviews

Aan het eind van de N23 nabij afslag Zwaagdijk West staat het projectbureau met een bezoekerscentrum. Daar spraken wij met project begeleider Bertus Nootebos. In het eerste deel de afstemming trace, doelstellingen en onteigening gronden.

In het eerste deel van het gesprek met project begeleider Bertus Nootebos over de N23 Westfrisia over de afstemming van het project. Maar dan begint het werk pas. In dit tweede deel wanneer is klaar ook echt klaar, hinder tijdens werkzaamheden en als eerste de communicatie. Hoe zorgt je ervoor dat alle betrokken partijen de juiste informatie krijgen?

 

To Top