Westfriesland

Nep advertentiewerving voor de gemeentegids Koggenland

koggenland_logoKOGGENLAND – De gemeente Koggenland heeft signalen ontvangen dat ondernemers worden benaderd om te adverteren in de gemeentegids. Enkele mensen zijn gebeld met de vraag voor de verlenging van een vermelding in de gemeentegids of hebben een rekening binnengekregen voor een advertentie in de gemeentegids. Op dit moment werft de gemeente geen adverteerders voor de gemeentegids. Voor 2014 beraden we ons namelijk nog over de vorm van de gemeentegids.

“Op het moment dat een bedrijf een opdracht krijgt van de gemeente, ontvangen zij een officiële aanbevelingsbrief van de gemeente. Deze brief is altijd ondertekend door de burgemeester en kunnen ze u op verzoek tonen. Ook vermelden wij deze bedrijven op onze website en in Koggennieuws,” aldus de gemeente Koggenland op de website.

De gemeente raad iedereen aan altijd behoedzaam te zijn wanneer men wordt benaderd voor een advertentie in de gemeentegids. In geval van twijfel kunt u altijd contact opnemen met de gemeente Koggenland, telefoonnummer (0229) 54 84 00.

To Top