Westfriesland

Nomineren ondernemersverkiezing Noord Holland 2015 gestart

Partners en sponsors van de OVNH zijn klaar voor de 9e editie Partners en sponsors van de OVNH zijn klaar voor de 9e editie

HAARLEM – Mooie, inspirerende, innovatie en opzienbarende Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich weer nomineren voor de ondernemingsprijs ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’.  De finale avond is woensdag 20 mei 2015 wederom in het theater Philharmonie in Haarlem.

Aanmelden

Aanmelden is sinds 30 oktober mogelijk en kan nog tot en met 31 december van dit jaar. Via het formulier op de website kunnen bedrijven zich tot 31 december aanmelden of door iemand genomineerd worden. Voor een overzicht van criteria waaraan moet worden voldaan kunt u terecht op verkiezing.ovnh.nl.

“De OVNH toont de enorme kracht van ons bedrijfsleven in Noord-Holland. De kwaliteit van de finalisten is telkens enorm hoog. Ik ben er trots op dat onze provincie zoveel goede bedrijven heeft”, aldus Gedeputeerde Jan van Run namens hoofdsponsor Provincie Noord-Holland.

‘Into OVNH’

Voorzitter Stuurgroep OVNH Jan Willem Dijkstra (regiodirecteur van hoofdsponsor Randstad Uitzendbureau): “Als geboren Fries komt mijn enthousiasme altijd wat langzaam op gang, maar tijdens de afgelopen finale-avond ben ik helemaal ‘into OVNH’ geworden. Het niveau van de deelnemende bedrijven was echt hoog en hun kijk op ondernemen zo verfrissend, dat ik nu weet waarom dit de ‘moeder van alle verkiezingen’ wordt genoemd. Ik breng de OVNH graag vol overtuiging naar haar tweede lustrum.”


To Top