Westfriesland

Onderdeel Van Soelen reclame BV failliet verklaard (update)


HOORN – Dinsdag 15 april heeft de rechtbank van Soelen reclame BV failliet verklaard. Als curator is mr. R. van der Hooft van advocatenkantoor Klaver van der Hooft Posch aangesteld.

Onder Van Soelen Reclame BV zijn volgens het faillissementsregister ook ‘Van Soelen Communicatie, Van Soelen Internet en Freshbyte’ actief.

De Factorij 16, 1689 AL Zwaag, KvK 36050357, hodn VAN SOELEN COMMUNICATIE; FRESHBYTE; VAN SOELEN INTERNET. Cur: mr. R. van der Hooft, Postbus 3112, 1620 GC Hoorn Nh, tel. 0229-276300. RC: mr. M.S. Lamboo.

Volgens het NHD stonden er nog dertien mensen op de loonlijst en hebben teruglopende marketingbudgetten tengevolge van de crisis het bedrijf de das omgedaan. De krant meldt ook dat Van Soelen Communicatie Adviseurs BV als bedrijf doordraait op de Factorij in afwachting van mogelijke oplossingen.

Intentieovereenkomst indrukmakers

Henk van Amstel bevestigd aan Westfriesland in Bedrijf dat er met Danny van Soelen een intentieovereenkomst is over het kunnen laten doorgaan van lopende opdrachten via zijn bedrijf Indukmakers. Of dit ook uitgevoerd kan gaan worden hangt af van de curator.

Reactie Danny van Soelen

Op zijn Westfriese Zaken website heeft eigenaar van Van Soelen Reclame Danny van Soelen, een bericht geplaatst.

Met een vreemd soort dubbel gevoel zit ik achter mijn bureau. Na te denken hoe ik u als lezer ga vertellen dat een van de Van Soelen bv’s het niet heeft gered. Zes reorganisaties in drie jaar hebben niet kunnen voorkomen dat ik Van Soelen zoals het nu is in de lucht heb kunnen houden.

Langs deze weg wil ik al mijn mensen, alle leveranciers en al mijn klanten en relaties bedanken voor een jarenlange, intense en goede samenwerking.

Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan de partijen die hier last van krijgen. Maar ga er aub vanuit dat ik immer naar eer en geweten heb gehandeld.

Dit is zeker niet het einde hoor. Ik ben op dit moment aan het kijken wat ik mag en niet mag en wat ik kan en wil.

Dus zeker tot horens.

Danny van Soelen


To Top