Westfriesland

Open Huis Markthuys WFO: “Met mekaar nog meer werk maken”

Makrthuys_WFOZWAAGDIJK – Woensdagmiddag 19 november organiseerde Markthuys WFO de eerste van twee  Open Huis-dagen. Eigenaar Harry Ruigrok start met een nieuw concept voor ondernemers die een werkplek zoeken. “Met collega’s waar je iets mee kan, maar niks mee moet.”

Na de verhuizing van Beerepoot Automatisering eerst naar een andere verdieping en later naar een eigen pand aan de Dr van Aalstweg, kwam er ruimte beschikbaar op de begane grond van het pand. Sinds kort heeft het pand , gevestigd op bedrijventerrein WFO en goed te zien vanaf de Westfrisiaweg, de naam Markthuys WFO gekregen. Een naam die een verzameling van ondernemers en specialiteiten moet gaan herbergen.

Netwerkgedachte

Naast eigenaar van Markthuys WFO is Harry Ruigrok ook directeur van Campex. “Ik zie ook voor Campex mogelijkheden als er aanvullende dienstverleningen komen als advocaten en een reclamebureau. Met mekaar nog meer werk maken.” Markthuys WFO speelt hiermee na eigen zeggen in op de trend van gezamenlijk werken maar met behoud van eigen identiteit. Er is met een schuin oog gekeken naar het succesvolle Telefooncentrale in Alkmaar.

Interview

Hieronder een interview met Harry Ruigrok over de formule het Markthuys WFO, de doelgroep en zijn verwachtingen over het concept en de kantoormarkt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/177953619″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]


To Top