Westfriesland

Opknappen winkelcentrum Huesmolen lijkt aanstaande

HOORN – Afgelopen week in de vergadering voor huurders van het winkelcentrum Huesmolen was de knoop voor het dempen van de grachten al bijna doorgehakt. Door het ontbreken van enkele huurders kon toen nog geen definitieve keuze gemaakt worden, aldus één van de winkeliers in het winkelcentrum.

Het lijkt er sterk op de dat de Huesmolen in fasen wordt opgeknapt. Het dempen van de grachten in het winkelcentrum is een lange wens. De gracht is vies en smerig en voegt eigenlijk niks toe. Het dempen van deze gracht lijkt nu dichterbij te zijn dan ooit. Het NHD komt dinsdag met een artikel over het opknappen van het winkelcentrum. Zij melden dat er door het dempen van de grachten er ruimte komt voor een horecaplein. Bij het Bowlingcentrum en de snackbar van Ree is hier een mooie lokatie voor.

Wellicht dat het artikel ook meer duidelijkheid gaat bieden over het Postkantoor wat al jaren leeg staat. De verkoop hiervan verloopt erg moeizaam. Ook aan de andere kant van het winkelcentrum lijken er ontwikkelingen te zijn over een nieuwe invulling in de oude winkel van Bouchier Sport.

 


To Top