Westfriesland

‘Overname Overvecht door BMG Groep afgerond’

20140926-overvecht_hoornHOORN/UTRECHT – De ophanden zijnde overname van Tuincentrum Overvecht door de BMG Groep zat al maanden in de lucht. De ACM maakte eerst een melding van mogelijke overname en melde in juli geen bezwaar te hebben tegen deze mogelijke combinatie. Schagen FM meldt op haar website dat de overname is afgerond.

Alle vijftien filialen van Tuincentrum Overvecht worden dan overgenomen door de BMG Groep, bekend van de BO-MIJ. Volgens de website gaat er voor de consument weinig veranderen. “Waar voorheen moederbedrijf Blokker Holding de scepter zwaaide wordt dat nu de BMG Groep.”

‘Geen bouwmarkt in Overvecht’

In een reactie op de website geeft communicatiemanager Rezja Blaas van Overvecht aan dat Tuincentrum Overvecht een tuincentrum blijft. “We blijven gewoon een tuincentrum. Dat er een gedeelte bouwmarkt wordt klopt niet.”

Blokker Holding

Blokker Holding geeft al eerder aangegeven Tuincentrum Overvecht te willen verkopen. De gehele groep lijkt een metamorfose door te maken. Woninginrichting LeenBakker heeft een nieuwe huisstijl gekregen en ook bij de Blokker vestigingen wordt het winkelconcept aangescherpt.

Reacties

Het hoofdkantoor van Tuincentrum Overvecht verwijst voor informatie naar het hoofdkantoor van BMG Groep. Duidelijk is wel dat het nieuws niet ontkent wordt. Wij wachten nog op een nieuwe reactie op onze vragen van vandaag van de BMG Groep.

>>> later meer

To Top