Westfriesland

PromoBase wint A0-reclame Utrecht en start Inekx

A0reclame-KoggenlandZWAAG – PromoBase viert haar vijfjarig jubileum met de recent verkregen gunning van de A0-reclamerechten in de gemeente Utrecht. De overeenkomst betekent wederom een fikse groei voor de Zwaagse A0-reclame exploitant, die eerder contracten tekende met onder andere de gemeenten Hoorn, Purmerend en Almere.

A0-reclame

De gemeente Utrecht is voorzien van een vast netwerk van in totaal 560 dubbelzijdige A0-reclamedisplays rond gemeentelijke lichtmasten en 279 A0-reclameframes bevestigd aan gebouwen en andere gemeentelijke objecten. De overeenkomst met de gemeente Utrecht is aangegaan voor de duur van 5 jaar en start op 1 april 2014.

Inekx

Tegenwoordig heeft Promobase ook een eigen onderhoudsdienst, Inekx Service Company. Dit bedrijf is opgericht, mede door de groei van PromoBase. De dienst is actief met  in- en outdoor reclamewisselingen, het beheer en onderhoud van objecten in de openbare ruimte en reclamemontage.

PromoBase

Sinds haar oprichting in 2008 is het aantal concessiegemeenten van PromoBase elk jaar toegenomen. Momenteel exploiteert PromoBase de A0-reclame in dertien gemeenten, maar realiseert zij buitenreclamecampagnes door heel Nederland. PromoBase ziet haar naamsbekendheid groeien en lijkt  inmiddels vrijwel altijd bij aanbestedingstrajecten te worden betrokken.

Wie groeit moet ik het personele bestand laten groeien. Het bedrijf heeft nu enkele vactures waaronder voor Commerciële stagiaires en een Account Manager Binnendienst.

“De ambities van PromoBase reiken dan ook steeds verder en verder. De honger is nog niet gestild! We zijn de laatste jaren flink gegroeid en deze gunning van de gemeente Utrecht is de kers op de taart. Onze organisatie is er klaar voor!” aldus commercieel directeur Roel Alders. Maar toch blijft er focus. “Focus ligt op A0 en in de slipstream eventueel cityboards. Andere vormen van buitenreclame vooralsnog in elk geval niet.”


To Top