Westfriesland

PSYA Medemblik in RTL programma ‘Altijd Jong’

PietVerkaik_Psya_RTL4MEDEMBLIK – Afgelopen maandag 24 februari was een camerateam van het RTL4 programma ‘Altijd Jong’ bij PSYA. In de net geopende nieuwe vestiging in het oude politiebureau van Medemblik werden diverse opnames gemaakt voor dat programma wat op zondag 2 maart wordt uitgezonden.

Altijd Jong 2_RTL4‘Altijd Jong’ is een wekelijks programma op RTL4. Presentatoren Winston Post, Tanja Jess en Beertje van Beers onderzoeken welke aspecten van het leven er voor kunnen zorgen dat je gezonder, vitaler en gelukkiger door het leven gaat. Met andere woorden hoe blijf je ‘Altijd Jong’? PSYA, een instelling voor psychologische, psychiatrische en psychosociale hulpverlening in Noord – Holland, is gevraagd om als expert informatie te geven over deze vorm van hulpverlening.

In deze aflevering staat mentale gezondheid centraal. Presentator Winston Post onderzoekt wat de (on)waarheden rondom persoonlijkheidsstoornissen zijn. De professionals die werkzaam zijn bij PSYA, zullen hem, en hiermee de kijkers, hier meer inzicht in geven.

Op zondag 2 maart aanstaande zal de aflevering om 11.50 uur worden uitgezonden op RTL4. Op deze zender wordt de aflevering op zaterdag 8 maart herhaald om 12.20 uur.

Bron: OnsWestfriesland.nl

 

To Top