Westfriesland

RoundTable 100 West-Friesland: badeendjes levert 13.500 euro op voor goed doel

Badeendjesrace (Medium)HOORN – Tijdens Speeldag NL organiseerde RoundTable 100 West-Friesland in samenwerking met SESH en SG Newton de welbekende Badeendjesrace in Hoorn. Een fantastisch evenement met als belangrijkste doel: Geld inzamelen voor een goed doel. Het goede doel dit jaar was ‘De Buidelbeertjes’, een gespecialiseerde logeeropvang voor meervoudig gehandicapte kinderen in Bergen.

Uitreiking cheque

Zaterdag 11 oktober jl. was het zover. De mannen van de RoundTable waren uitgenodigd om bij een speciale middag, speciaal georganiseerd voor de kindjes, vrijwilligers en sponsors van De Buidelbeertjes, aanwezig te zijn. Een betere gelegenheid om het met de Badeendjesrace opgehaalde geldbedrag kenbaar te maken was er niet, dus werd er dan ook alles in het werk gesteld om deze dag met een aantal man en een cheque aanwezig te zijn in Bergen bij De Buidelbeertjes.

Recordbedrag

Oprichtster en eigenaresse van De Buidelbeertjes Tineke van der Kruijssen wist al dat er een mooi bedrag was opgehaald, maar hoe hoog het precies was dat was nog niet bekend. Toen haar een cheque werd overhandigd van €13.500,- wist Tineke even niet meer wat ze moest zeggen. Dit hadden ze nooit verwacht. Ook was dit bedrag het hoogste ooit wat is opgehaald met de Badeendjesrace in de afgelopen 6 jaren. Dus ook de organisatie was meer dan tevreden met dit resultaat.

Organisatie tevreden

“Sponsors haakten massaal aan dit jaar en ook de eendenloten vonden gretig aftrek. Een speciaal woord van dank ook aan onze hoofdsponsor en naamgever van het evenement Frits van der Werff die voor het tweede achtereenvolgende jaar met Frits van der Werff Aquasports goed is voor een flinke bijdrage aan dit fantastische resultaat”, aldus Roel Alders van RoundTable100 West-Friesland.

“We hebben hiermee een mooie basis gelegd voor Badeendjesrace nummer 7 volgend jaar!”

RoundTable 100 Westfriesland

Organisator RoundTable 100 Westfriesland is bij een breed publiek vooral bekend als de initiator van het jaarlijkse evenement de Badeendjesrace in Hoorn. Dit is slechts een van de serviceprojecten die RoundTable 100 doet. Tafelronde 100 is een aftakking van de Nederlandsche Tafelronde en kan als club het beste worden omschreven als betrokken en vernieuwend. Betrokken omdat deze club dichtbij de maatschappij staat en geld ophaalt voor het goede doel. Vernieuwend omdat deze Tafel vooruitstrevend wil zijn in de dingen die zij doet. Vernieuwing staat ook voor continu nieuwe aanwas van leden. Nieuwe leden hebben weer nieuwe ideeën en die zijn nodig om als Tafel mee te gaan met de tijd en zo ook bijvoorbeeld de Badeendjesrace weer van nieuwe impulsen te voorzien.

Artikel via partnerwebsite : Westfriesland Nieuws: OnsWestfriesland.nl

To Top