Westfriesland

Seeds meets Technology bij Proeftuin Zwaagdijk

Afbeelding via seedsmeetstechnology.com

Afbeelding via seedsmeetstechnology.com

ZWAAGDIJK – Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 september vindt voor de eerste keer Seed meets Technology plaats, een evenement waar het draait om innovatie zaad- en coatingtechnologie, veredelingssupport, duurzame gewasbescherming, teeltsystemen en rassenkeuze.

Initiatief

SeedsMeetsTecnology-224x300Initiatiefnemers van Seed meets technology zijn Incotec, Seed Processing Holland, Proeftuin Zwaagdijk en LEBA. Samen met andere bedrijven uit de zaadsector willen zij vernieuwende thema’s laten zien. Op proefvelden en in een expositieruimte demonstreren deelnemers innovatieve manieren van zaadbehandeling, coating en kiembeoordeling. Ook beleeft u de werking van nieuwe technologie op gebied van zaadverwerking-, droging- en bewaring, duurzame gewasbescherming, hydroponics en rassenassortiment.

Doelgroep

De doelgroep zijn professionals in de zaadsector, internationale wederverkopers van zaden en aanverwante producten en telers zowel nationaal als internationaal. Het programma is bijzonder interessant voor zaadtechnologen, operators en teeltspecialisten en de toekomstige generatie medewerkers. De locatie is centraal gelegen in de regio Seed Valley, Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13, Zwaagdijk-Oost.


To Top