Westfriesland

Ondernemers vrijdag welkom bij de Hoornse Stadsnetwerken

Afbeelding via hoornsestadsfeesten.nl

Afbeelding via hoornsestadsfeesten.nl

HOORN –  Het in contact komen met sponsors is voor veel organisaties een lastige en tijdrovende bezigheid. Theo Viset draait voor het zoeken naar sponsors voor de Hoornse Stadsfeesten het contact moment om. Hij organiseert vrijdag 18 april een avond waar sponsors voor worden uitgenodigd om bij Café JP Coen een borrel te komen halen. Natuurlijk gesponsord door de cafébaas

Speciaal en exclusief voor de ondernemers wordt vrijdagavond de Hoornse Stadsnetwerken georganiseerd. Een feestelijke borrel met livemuziek en een kijkje in de keuken van de organisatie van het naar eigen zeggen grootste evenement van Hoorn; de Hoornse Stadsfeesten, dit jaar op 21,22 en 23 juni. Gastheer en sponsor JP Coen zorgt voor een drankje en een hapje, de muzikanten van de Stadsfeesten geven een voorproefje van wat de bezoekers in juni te wachten staat.

Positieve bijdrage

De Hoornse Stadsfeesten zouden niet bestaan zonder de steun van ondernemers die de organisatie ondersteunen met geld of middelen. Een aansprekend A-evenement dat een positieve bijdrage levert aan het ondernemersklimaat in West-Friesland en meer dan 60.000 bezoekers trekt. Deze avond geeft ook meer informatie over de mogelijkheden en wat de ondernemer hiervoor terug kan verwachten.

De aanvang is 19.30 uur en aanmelden via info@hoornsestadsfeesten.nl onder vermelding van persoonlijke naam en de naam van de organisatie.

Interview Theo Viset

Zaterdag 12 april was Theo Viset namens de Hoornse Stadsfeesten in de uitzending van Westfriesland in bedrijf en sprak daar over sponsoring, de waarde ervan en over de sponsoravond.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/144617412″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 


To Top