Westfriesland

Steenplaza Hoorn gaat verder met verkopen sierbestrating Westerblokker

steenplazaBLOKKER – De gebroeders Vis gaan met de franchiseformule Steenplaza verder met de verkoop van sierbestrating aan de Westerblokker 146a in Blokker. Begin februari melden wij al dat Spaansen uit Winkel geen toekomst meer zag in de vestiging in Blokker en ging verhuizen. Vanaf eind februari is Steenplaza Hoorn al geopend.

Hoewel de landelijke keten Steenplaza met 16 vestigingen in Nederland vooral kiest voor de particulieren, geeft eigenaar Rob Vis aan dat zij ook de hovenierstak gaan bedienen. “Van de totale oppervlakte van 7500 m2 is ruim 1000m2 een overdekte showroom. En wat ook nog wel uniek is in deze regio is dat wij ook zand en grind los verkopen. Geen grote bigbags maar de particulier of hovenier kan zelf de hoeveelheid bepalen.”

Rob Vis over de keuze voor Steenplaza: “Steenplaza heeft een leuk assortiment en wij kunnen profiteren wij de landelijke reclame inspanningen. Samen sta je toch sterker.” Ondanks dat de winkel nog geen ruchtbaarheid heeft gegeven aan de opening weten de klanten de nieuwe onderneming al wel te vinden. Wellicht ook een beetje geluk met het mooie weer van de afgelopen dag.

To Top