Westfriesland

Tillemans Mode opent 1 maart de deuren aan het Grote Oost

tillemans_modeHOORN – Tillemans Mode opent 1 maart de deuren aan het Grote Oost 27 te Hoorn. De modezaak is nu nog gevestigd aan het Kleine Noord in Hoorn.

“Ik wilde ons oude pand aan het Kleine Noord eigenlijk verbouwen. Maar uiteindelijk bleek dat dit niet mogelijk was. Voorzichtig ging ik op zoek naar andere locaties. Dit pand kwam leeg en ik bedacht me geen moment,” aldus eigenaar Jorg Tillemans.

Het nieuwe pand van Tillemans Mode heeft van binnen een klassieke Britse uitstraling. Zo bevat de begane grond een echte Engelse bar en een mooie zithoek in Britse stijl. “Klanten kunnen hier lekker relaxed aan de bar zitten om stoffen en knopen uit te zoeken voor hun maatpak. Het moet een feestje zijn om een pak te kopen. Aan de Sevile Row in Londen, ging dit vroeger precies zo. Tegenwoordig is dit nog steeds het geval.”

Via de wenteltrap kom je op de bovenste verdieping. Hier is alle ruimte voor de vele maatpakken. “We hebben zo’n 48 paspakken die, na de keuze van de stof, knopen en stiksels, geprijsd zijn vanaf € 449,” aldus Tillemans.

In de huidige winkel aan het Kleine Noord is nu uitverkoop tot de uiteindelijke verhuizing naar het Grote Oost.

(foto via tillemans.nu)

 

 


To Top