Westfriesland

Uitbreiding directie Incotec met Marketing & Sales directrice

incotec_logoENKHUIZEN – De directie van Incotec uit Enkhuizen is per 1 november versterkt door Erika den Daas. Zij is verantwoordelijk voor de Marketing & Sales activiteiten van alle wereldwijde locaties van de Incotec Group.

Wereldwijde focus

Deze benoeming maakt deel uit van de afstemming van de wereldwijde activiteiten en organisatie. Erika den Daas bekleedde hiervoor verschillende topmanagementfunties in de agrarische wereld, zowel op marketing & sales gebied als op directieniveau. “Ik ben heel blij met deze nieuwe wereldwijde verantwoordelijkheden, het afstemmen van Incotec’s innovatiekracht en expertise door organisatie van de wereldwijde Marketing & Sales activiteiten met als doel het bouwen van een sterker marktgericht team”, aldus Erika den Daas, de nieuwe Directeur Marketing & Sales.

Groei en ontwikkeling

Douwe Zijp de CEO van Incotec is blij met de uitbreiding in de directie van het bedrijf; “De groei en ontwikkeling van de INCOTEC Group in de afgelopen paar jaar maakten uitbreiding van de directie noodzakelijk. We zijn verheugd met Erika’s toetreding, haar sterke leiderschapskwaliteiten en ervaring zijn een aanwinst voor de gehele internationale organisatie”.


To Top