Radio

Uitzending van 16 augustus 2014: Ondernemen op Hoornse kermis en Horeca Bier

In aflevering 116 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/163645108″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Vandaag een speciale uitzending over de kermis. In eerdere uitzending van 2013 en 2012 spraken wij in de studio of op locatie met kermis ondernemers. De familie Tieken is een Hoornse kermis familie bekend van onder andere de buggy’s.  De volgende generatie Tieken, Edwin Tieken was bij mijn in de studio en vertelde over het bedrijf en het kermisleven. Hoe werkt dat eigenlijk met inschrijvingen en staangeld?

Vorig jaar maakte ik een reportage met twee kermis exploitanten die toen op de Vale Hen stonden. Ik sprak met hen over hoe speciaal de kermis in Hoorn is en wat de ideale temperatuur is.

Na de agenda met de activiteiten voor ondernemend Westfriesland een gesprek met Ronald Bolhuis uit een uitzending van 2013. Denk je aan kermis dan denken veel mensen (als het goed is van boven de 18 jaar) aan een biertje erbij. Bolhuis startte in 2005 zijn eigen bier merk, Horeca Bier om een alternatieve keuze te bieden voor de in zijn ogen te dure grote bierbrouwerijen.


To Top