Westfriesland

Van der Valk praat mee over MijnHoorn 2014

vandervalk_HoornHOORN – Zorgcentrum Westerhaven in Hoorn is dinsdag 28 januari van 16.00 tot 18.00 uur het toneel voor MijnHoorn2014. Directeur Bert van Dijkhuizen heeft het restaurant van Westerhaven beschikbaar gesteld voor dit eerste event van Hoorn Business Events in het nieuwe jaar. Deze samenwerking past prima in het thema van burgemeester Onno van Veldhuizen voor 2014: verrassend samen.

In MijnHoorn2014 krijgt iedereen de kans zijn of haar visie voor het komend jaar voor het voetlicht te brengen. Die visie moet een relatie hebben met de ontwikkeling van de stad Hoorn, in de breedste zin van het woord. Wat doe jij om Hoorn verder te laten groeien?

Eén van de aanwezigen is Gert van der Valk, de General Manager van het nieuwe hotel Van der Valk in Hoorn. Hij komt toelichten waarom het bedrijf juist voor Hoorn heeft gekozen als nieuwe locatie en welke verrassende samenwerkingen hij ziet in onze stad.

Naast diverse ondernemers en raadsleden is ook een vertegenwoordiging van het College van B & W aanwezig, waaronder de burgemeester en enkele wethouders.
Voor de catering is een exclusieve samenwerking gezocht met Arnoud Ruiter van Brasserie Buiten en Oranje Buiten.

Aanmelden kan via www.hoornbusinessevents.nl
MijnHoorn2014 is gratis toegankelijk.

To Top