Westfriesland

Van Vliet tweewielers stopt met scooters en kiest voor e-bikes

VanVliet kiest voor e-bikes en stopt met scooter

Afbeelding via vanvliet.biketotaal.nl

HOORN – Van Vliet Tweewielers stopt per eind maart met de verkoop van scooters. “Van nu af aan gaan wij ons uitsluitend focussen op wat we in ons hart toch altijd het belangrijkst hebben gevonden: fietsen (en dan ook zeker de elektrische!). Kortom: Van Vliet wordt weer een echte fietsenwinkel,” aldus de Facebook pagina van de Hoornse winkel.

Kwaliteit Scooters

Het stoppen met de verkoop van scooters komt doordat men merkte dat scooters relatief snel stuk gaan en dat ze soms moeilijk te repareren zijn. “Het onderhoud is duur, net als de scooter zelf. Dit alles zorgt soms voor ontevreden klanten en dat willen we natuurlijk niet. Daarom hebben we besloten om ons vanaf nu alleen nog te richten op (elektrische) fietsen,” aldus de uitleg in het Facebook artikel.

E-bikes de toekomst

Van Vliet geloofd in de toekomst van E-bikes. Sinds 2006 is de elektrische fiets bezig aan een enorme opmars en inmiddels zijn er ook al zo’n 1 miljoen e-bikebezitters in Nederland. Niet vreemd; elektrische fietsen zijn duurzaam, een stuk beter voor het milieu dan vervuilende scooters en fietsen is bijzonder goed voor je gezondheid.

De winkel

Het gedeelte in de winkel waar tot nu toe de scooters te vinden waren, maakt vanaf eind maart plaats voor elektrische fietsen. Hierdoor ontstaat een breed overzicht van het aanbod van e-bikes. Tevens introduceert men nieuwe modellen van DutchID en Flyer die binnenkort te bewonderen zijn in de showroom.


To Top