Westfriese Uitdaging

Vitasys haakt aan bij Westfriese Uitdaging

vitasys_westfrieseuitdagingZWAAGDIJK-OOST – Donderdag 17 april wordt de Stichting Westfriese Uitdaging officieel opgericht. Die dag sluit IT-specialist Vitasys uit Zwaagdijk-Oost zich aan als founder van de stichting. Daarmee zegt Vitasys financiële ondersteuning toe en dragen zij op actieve wijze hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap uit. Een samenwerking waarmee Vitasys bijdraagt aan het verbeteren van de leefkwaliteit van mensen in Westfriesland. Het bedrijf was eerder al gastheer voor de eerste informatiebijeenkomst.

Tim van Dam, Operationeel Directeur van Vitasys, draagt de Westfriese Uitdaging vanaf het begin al een warm hart toe. “We vinden de Westfriese Uitdaging een mooi netwerk, dat goed past bij onze bedrijfsfilosofie. Door ons aan te sluiten als founder dragen we een flinke steen bij aan een mooier en betrokken Westfriesland en dat doen wij graag. Ook als wij kunnen bijdragen in het realiseren van matches, kan de Westfriese Uitdaging op ons rekenen.”

De organisatie blij met deze nieuwe partner. “Naast bedrijven die materialen of menskracht beschikbaar stellen, hebben we als stichting ook founders nodig die een financiële bijdrage leveren. Vitasys is er daar één van en daar zij wij natuurlijk ontzettend blij mee,” aldus Sandra Smit-Korse.


To Top