Westfriesland

Volle zaal maakt kennis met MooiHoorn2014 en Gert van der Valk

HOORN – Meer dan 100 mensen uit de politiek en het bedrijfsleven bezochten dinsdag MijnHoorn 2014 in Westerhaven. Gert van der Valk, kleinzoon van Gerrit van der Valk, was volgens organisatoren Rob van Loon en Robert-Jan Knook een belangrijke publiekstrekker. “Het was voor het eerst dat Gert in Hoorn voor een breed publiek aan het woord kwam”, aldus Van Loon. Het viel gespreksleider Knook op dat ook na het programma veel mensen in zijn buurt stonden om kennis te met hem te maken.

Van der Valk vertelde met alle ondernemers uit Hoorn te willen samenwerken. “Hoorn is erg geïnteresseerd in de komst van ons bedrijf en ziet het hotel duidelijk als een meerwaarde voor de stad”, aldus Van der Valk. De aanwezigen waren unaniem positief over het familieconcern, zo bleek uit een stemming met rode en groene kaartjes. “Alleen de groene kaartjes gingen omhoog”, zegt Knook.

Ook Arnoud Ruiter van Brasserie Buiten en Oranje Buiten kwam op het podium zitten. Hij verzorgde de catering en vertelde dat Oranje Buiten komende zomer een echt strand krijgt. “We willen zand storten zodat gezinnen met kinderen daar lekker kunnen spelen”, zei Ruiter.

Burgemeester Onno van Veldhuizen vond het mooie van MijnHoorn2014 dat hier het echte contact ontstaat. “Echt contact is de basis voor samenwerken om Hoorn sterker te maken.”

MijnHoorn2015 staat inmiddels ook op de agenda, zeggen Knook en Van Loon van Hoorn Business Events. “Met deze opkomst en dit enthousiasme is het vrij logisch om ook van dit event een terugkerend event te maken, net als onze andere succesvolle bijeenkomsten”.


To Top