Westfriesland

Webwinkel Deen.nl verkoopt 10.000ste boeket

Deen_boeket_10000HOORN – Sinds november 2012 heeft Winkelketen Deen een webwinkel waarin naast bloemen ook exclusieve wijnen besteld kunnen worden. Begin juni werd bij Deen Supermarkten het 10.000ste boeket bloemen online besteld. In de supermarkten van Deen gingen al miljarden boeketten bloemen over de toonbank. Maar sinds enige tijd kunnen klanten via www.deen.nl een boeket bloemen gratis thuis laten bezorgen door heel Nederland. De gelukkige winnares van het 10.000ste boeket ontving een extra grote bos bloemen.

Besteller 10.000

Donderdag 4 juni werd het 10.000ste boeket van de Deen webwinkel besteld. De gelukkige besteller bleek Anne Marie van Dekken. Zij is werkzaam voor kringloopwinkel De Baanbreker in Enkhuizen. Anne Marie: “Ik was enorm verrast en ben er erg blij mee. Met regelmaat bestel ik een boeket voor onze vrijwilligers. Het is heel makkelijk om de boeketten te bestellen. Deen helpt mij aan de boeketten, de mooie doos en voegt mijn tekst erbij. Eigenlijk kan ik door Deen mijn vrijwilligers in het zonnetje zetten”. Anne Marie is begonnen als vrijwilligster en is al weer geruime tijd drie dagen per week werkzaam bij De Baanbreker. Zij begeleidt activiteiten waaronder ook een kookgroep.

Voor de 10.000ste bestelling heeft Anne Marie een extra groot boeket ontvangen uit handen van Vincent Wagenaar – Logistiek manager van Deen Supermarkten. “Dat we mevrouw Van Dekken, hiermee extra in de bloemen kunnen zetten is toch heel erg leuk, vooral door het vele goede werk wat door haar wordt verzet.” Aldus Vincent Wagenaar van Deen.

To Top