Radio

Westfries Ondernemersgala 2014 live op Radio Hoorn

radio_hoorn_logoHOORN – Het ondernemersradioprogramma Westfriesland in Bedrijf van Radio Hoorn is donderdag 13 februari in Het Park aanwezig met een live uitzending. Van 19.00 uur tot 22.00 uur veel interviews vooraf met ondernemers en daarna live flitsen tijdens de het ondernemersgala met de dus ook live de bekendmaking van de Westfriesland Méér Prijs, De runnerup Prijs en de Rabobank Publieksprijs.

Liveprogramma voor thuisblijvers

Presentator Alex Gitzels van Westfriesland in Bedrijf: “Het Westfries ondernemersgala is een jaarlijkse top event voor Westfriese Ondernemers. Wij zijn daar nu drie jaar mediapartner van. Na twee jaren met een liveblog nu de stap naar een liveprogramma voor de thuisblijvers. Met winnaars die in geheel West-Friesland gehoord mogen worden.”

HoornTV

Naast radio wordt ook de samenwerking gezocht met HoornTV. Via kanaal 45 van Ziggo wordt vanaf 19.00 live het geluid en foto’s vanuit de zaal op Ziggo kanaal 45 uitgezonden.

Radio Hoorn is te ontvangen via 105.8 FM (ether), 96.5 FM (kabel in Hoorn), 785 Ziggo Radio en overal via www.radiohoorn.nl


To Top