Westfriesland

‘Word en blijf de baas over je eigen omzet’

wesselberkmanBedrijfsverbeteraar Wessel Berkman geeft winstgevende adviezen

HOORN – Dinsdag 9 december organiseert Rabobank West-Friesland samen met Startwijzer en de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) voor de derde keer een masterclass voor startende ondernemers. Dit keer is de bevlogen performance-verbeteraar Wessel Berkman als gastspreker uitgenodigd.

Ondernemerszaken

Tijdens de bijeenkomst, die plaatsvindt bij Schneider Electric in Hoorn, neemt Berkman diverse ondernemerszaken onder de loep; wie zijn uw klanten, hoe speel je op hun vraag in? Hoe ontwikkel je meerwaarde? Met slimme tips en korte opdrachten verbeter je direct je eigen onderneming. En verbeteren doe je vooral ook samen. Tijdens de netwerkborrel na afloop is er gelegenheid om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen.

Ondernemen 3.0

De masterclass maakt deel uit van de serie masterclasses ‘Ondernemen 3.0; Samen sterker ondernemen’. Het ultieme doel van deze serie is startende ondernemers verbinden, verbazen, uitdagen en voorzien van adviezen waar ze iets mee kunnen. Meer informatie over deze serie  en aanmelding op www.startwijzer.info/masterclasses.

To Top