Westfriesland

Workshops en netwerken voor ondernemers Medemblik

medemblikMEDEMBLIK – Behoefte aan nieuwe inzichten voor je onderneming? Zin in inspiratie en een andere kijk op ondernemer zijn? Benieuwd naar je kansen binnen het inkoopbeleid van de gemeente Medemblik? Eens andere ondernemers uit die gemeente ontmoeten? Kom dan op 21 mei om 18.30 uur naar het gemeentehuis. Samen met de Ondernemersfederatie Medemblik organiseert de gemeente Medemblik de ondernemersavond. Deelname is gratis.

Ondernemers kunnen twee van de volgende drie workshops kiezen om aan mee te doen:

  • Inkoop en aanbestedingen (gemeente Medemblik)
    Discussieer mee over de nieuwe aanbestedingswet- en regelgeving en het nieuwe inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Medemblik.
  • Hoe financier je de groei van je bedrijf?(Frank Bakker van Startwijzer)
    In deze workshop maak je kennis met de diverse vormen van financieren, niet alleen bij derden maar ook binnen je eigen bedrijf. Aan de orde komen nieuwe vormen zowel op nationaal info als regionaal info. De besproken mogelijkheden zijn zowel voor bescheiden als omvangrijke kredietbehoeftes.
  • DISC (Alexa Blokdijk Consultancy en Training)
    Succesvolle ondernemers kennen de behoeften van hun klanten en medewerkers en spelen hier met hun gedrag op in. Wilt u dit ook leren? Volg dan de workshop DISC®!

Aanmelden kan via www.medemblik.nl/workshop.


To Top