Westfriesland

30 finalisten OVNH bekend: 5 bedrijven uit Westfriesland

Foto van het ondernemersgala Noord-Holland 2014.

Foto van het ondernemersgala Noord-Holland 2014.

HAARLEM – Vrijdagmiddag zijn de 30 finalisten voor de Ondernemingsverkiezing Noord Holland bekend gemaakt. In de categorie MKB Groot is dat Abovo Media uit Hoorn. De andere vier Westfriese bedrijven komen uit de categorie MKB midden en MKB klein.

Jury

Voor elke categorie heeft de vakjury tien zeer interessante, innovatie en spraakmakende bedrijven geselecteerd. Deze bedrijven worden in de komende weken nogmaals door de jury bezocht en getoetst. Op woensdag 20 mei worden tijdens de finale-avond in theater de Philharmonie in Haarlem de drie nieuwe winnaars bekend gemaakt.

Westfriesland

In de categorie MKB midden twee genomineerden. Rolan Robotics, eerder 2x prijswinnaar bij de Westfriese Ondernemersgala (Runner Up en Westfriesland Méér Prijs) en FishFlow Innovations uit Medemblik. Zij zijn actief in het oplossen van knelpunten voor vismigratie en het voorkomen van sterfte en beschadiging. ZON Energie uit Spanbroek doet aan realiseren en exploiteren van duurzame energie oplossingen.

Bij MKB klein maken De Twee Heren uit Groetebroek een kans. Het bedrijf is onder andere actief in ecologisch natuurbeheer en natuurspeeltuinen. Abovo Media is door het winnen van de Westfriesland Méér prijs eerder dit jaar automatisch geselecteerd voor de shortlist in de categorie MKB Groot.

MKB-Groot

Nic Oud BV – Heerhugowaard
Droog – Amsterdam
MAIN Energie B.V. – Amsterdam
Triple IT – Alkmaar
De Geus Bouw – Langedijk
Facta – Uitgeest
Buteressence – Zaandam
Fort Resort Beemster – Zuidoostbeemster
Biemond & Van Wijk
Abovo Media – Hoorn

MKB-Midden

FishFlow Innovations – Medemblik
Rolan Robotics – Zwaag
Attack – Heerhugowaard
The Toren – Amsterdam
Texelse Bierbrouwerij BV – Oudeschild
ZON energie – Spanbroek
Huiberts BV – Katwoude
Barendse DC – Middenmeer
Uitgeverij Kluitman – Alkmaar
Tony Chocolonely – Amsterdam

MKB-Klein

Florapro – Oosthuizen
Camera Works – Duivendrecht
De Twee Heren – Grootebroek
Drost technical management – Limmen
Natural Plastics – Heemskerk
Egner – Den Helder
Test & Kalibratie Service BV – Alkmaar
Bromshop Heiloo – Heiloo
Kampeerperfect – Uithoorn
Stam de Kruidenier – Schagen

Publieksprijs

De lijnen voor de publieksprijs zijn geopend… Stemmen op uw favoriete onderneming is vanaf heden mogelijk. Klik hier voor het stemformulier.  De presentatie van de avond is in handen van Rens de Jong (Winnaar beste dagvoorzitter van het jaar 2013). Kaarten kosten € 10,- voor leden van een ondernemersvereniging en € 20,- voor niet leden (inclusief netwerkborrel na afloop). Deze prijzen zijn exclusief de kosten van de ticketservice PayLogic. KAARTVERKOOP OVNH FINALE-AVOND 2015


To Top