Radio

Uitzending van 5 december 2015: Westfriese Beursvloer en Stress en Burn Out

In aflevering 177 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Vandaag 5 december dus pakjesavond. Afgelopen zaterdagmiddag ging ik de winkelstraat op in Hoorn om te kijken hoe Sinterklaas zijn cadeaus koopt. Is dat nog steeds in de fysieke winkel of toch veel online? En hoe belangrijk is Sinterklaas voor speelgoedwinkels? Een gesprek bij twee winkels met houten speelgoed en één gespecialiseerd in bordspellen, de Spellenhoorn.

Vorige week vrijdag was de zesde editie van de Westfriese Beursvloer bij SG Newton in Hoorn. Hierbij worden vragen van non-profit organisaties gematcht aan aanbod van bedrijven. Na afloop een gesprek met de organisatie een bedrijf en een instellingen over de opbrengsten van deze beurs.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland en daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van ondernemer Otto Wijnen, waarom ben jij eigenlijk ondernemer?

Tot slot een interview met Tini Worp, ondernemer en zelf ervaringsdiskundige van te hoge stress met burn-out. Zij schreef daarover een boek met tips.

Uitzending van 5 december 2015: Westfriese Beursvloer en Stress en Burn Out

To Top