Westfriesland

Aanmelden bijeenkomst met Chileense KvK aan Hoorn

ambassadeur_chili_nederland

H.E. mevrouw María Teresa de Jesús Infante Caffi (r), Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur Chili.

HOORN – Dit jaar viert Hoorn het 400 jaar geleden is dat een inwoner van Hoorn, Kaap Hoorn rondde en dat Kaap Hoorn daarom naar Hoorn is vernoemd. Heel 2015 staan Hoorn en verschillende evenementen in het teken van deze unieke ontdekking 400 jaar geleden. Hierin krijgt het versterken van bestaande contacten en waar mogelijk uitbouwen van handel tussen bedrijven uit Noord-Holland Noord en Chili een belangrijke rol.

In januari 2015 heeft de Gemeente Hoorn uitgebreid gesproken met de Chileense ambassadeur in Nederland en de Nederlandse ambassadeur in Chili over de viering en de mogelijkheden voor handelsbetrekkingen. Een eerste stap hierin is het bezoek van de Chileense KvK vertegenwoordiger, de heer Marinaro, in Nederland.

Bezoek Chileense KvK

Dit bezoek is gepland op maandag 7 september a.s. tussen 09.30 en 11.30 uur in Hoorn. Afhankelijk van de behoefte van de ondernemers uit Noord-Holland Noord zal er een programma worden opgesteld en zal dit op een locatie in de Gemeente Hoorn of elders in de regio plaatsvinden.

Indien u geïnteresseerd bent uw handelsmogelijkheden in Chili op te zetten of te vergroten, nodigt de Gemeente Hoorn ondernemers van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Uw aanmelding kunt u uiterlijk 24 augustus sturen naar: mleeuw@nhn.nl o.v.v. “bezoek Chileense KvK”


To Top