Westfriesland

Abovo beste MKB Groot in Ondernemersverkiezing Noord Holland


HAARLEM – Woensdagavond werden Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek van Abovo Media bekroond tot de beste onderneming MKB Groot van Noord Holland. De jury prees de groei van het bedrijf, de maatschappelijke kant van het bedrijf en de gezonde financiële positie.

“We waren toch behoorlijk verrast. Het waren tien schitterende bedrijven in de categorie MKB Groot. Toen werd onze naam genoemd, dat is een heel mooi moment,” aldus Verbeek. Zoutendijk: “Nu we de prijs hebben ontstaat er een ontlading en trots. Het is een prachtige erkenning voor onze mensen en voor onszelf als eigenaar van Abovo. En voor onze klanten dat zij het idee hebben dat het bedrijf waar ze zaken mee doen is goed bezig.” Natuurlijk hoopt men er wat nieuwe business eruit te halen. “We hebben dat bedrijven nu denken dat ze toch eens moet ons moeten gaan praten.”

DSC_2980-1 (Large)

Alle winnaars van de avond op het podium in Haarlem.

Winnaars

De overige winnaars waren Texelse Bierbrouwerij (MKB Midden) en Drost Technical Management (MKB Klein). De publieksprijs ging dit jaar naar Fort Resort Beemster uit Zuidoostbeemster.


To Top