Westfriesland

Alexander Klöpping spreker tijdens 25e Westfries Ondernemersgala

Afbeelding via www.westfriesondernemersgala.nl

HOORN – Op 11 februari 2016 vindt de jubileum editie plaats van het Westfries Ondernemersgala. Een zilveren jubileum dat groots gevierd gaat worden. Meer dan ooit beloofd de organisatie de kenmerken van een écht gala. Natuurlijk blijft één ding onveranderd: de Westfriese ondernemer staat centraal.

Alexander Klöpping

De 25e editie van het Westfries Ondernemersgala wordt gepresenteerd door Ronnie Overgoor, een veelgevraagd spreker en presentator en auteur van het boek ‘Ondernemerslessen van een Internetcowboy’. Trots is de organisatie dat op deze avond Alexander Klöpping, internetondernemer, blogger, journalist en oprichter van Blendle zal spreken. Souldiva van de lage landen Ruth Jacott zal voor de muzikale omlijsting zorgen.

Prijzen

De 25ste editie van het Westfries Ondernemersgala belooft opnieuw een even spectaculaire als inspirerende ontmoeting te worden. Een bijzondere avond vol entertainment en spanning. Voor het eerst wordt de winnaar van de Rabobank Westfriesland Méér Prijs pas deze avond bekend gemaakt. Spanning tot de laatste seconde dus. En wie wordt de winnaar van de WBG Runner-Up prijs? Wie gaat er met de allereerste Van der Valk Retail Publieksprijs vandoor? Een spannende competitie die tijdens het gala zijn hoogtepunt zal vinden.

Galadiner

Om 17:30 uur start het Galadiner in Van der Valk Hotel Hoorn, dresscode Black Tie (smoking verplicht).
Voor dit limited galadiner zijn aparte toegangskaarten verkrijgbaar, waarbij vervoer tussen Van der Valk en de schouwburg (en vice versa) is inbegrepen. Tevens is toegang tot het Gala ook inbegrepen in de ticketprijs.

Tickets

Dankzij hoofdsponsor Rabobank en de achttien trotse ‘Partners van het gala’ is de toegangsprijs verlaagd: € 45,-. Kaarten voor Galadiner kosten € 149,00. Tickets zijn hier te koop.

Alexander Klöpping spreker tijdens 25e Westfries Ondernemersgala

To Top