Westfriesland

Appel Beton stort 100.000ste prefab funderingsbalk

Foto VBK Hoorn

Foto VBK Hoorn

OPMEER – Eind juni was het zover; de stort van de 100.000ste funderingsbalk. Appel Beton heeft sinds de productie van haar eerste funderingsbalk de tel bijgehouden en bereikte afgelopen maandag deze bijzondere mijlpaal. Burgemeester G.J.A.M. (GertJan) Nijpels van gemeente Opmeer had de eer de stort te verrichten.

Algemeen directeur Wido de Jong sprak zijn waardering uit richting de medewerkers, zonder wie Appel Beton geen bestaansrecht zou hebben. Burgemeester Nijpels voegde daaraan toe ‘Appel Beton is een begrip in Opmeer en omstreken, indrukwekkend om te zien wat er hier allemaal geproduceerd wordt’. Een standaard woning heeft vier funderingsbalken, dat betekent dat er momenteel minimaal 25.000 huizen door heel Nederland op een fundering van Appel Beton staan. Welke woning gefundeerd wordt op de 100.000ste balk is nu nog niet bekend.

Over Appel Beton

In een recent interview werd gemeld dat Appel Beton in de etalage staat. “De verkoop van een bedrijf is een langlopend traject, dus dit kan ook nog wel even duren, als er al tot verkoop wordt overgegaan.”

Appel Beton is een prefab betonleverancier gevestigd in Opmeer. Al meer dan een halve eeuw levert Appel Beton sluitend maatwerk, van funderingsbalken tot prefab beton elementen op maat voor de woningbouw, utiliteitsbouw, beton- en waterbouw en agrarische sector. Appel Beton staat garant voor kwaliteit, dankzij de slimme manier van produceren en de grote flexibiliteit kan snel ingespeeld worden op de wens van opdrachtgevers.

To Top