Westfriesland

Bijeenkomst inkoopproces zorg 2016 van de Westfriese gemeenten

Ondernemers_Medemblik

Gemeente Medemblik gastheer bij bijeenkomst zorg inkoopproces 2016. Archief foto.

WESTFRIESLAND – De zeven Westfriese gemeenten zijn gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de inkoop van de zorg voor het jaar 2016. Voor zorgaanbieders in Westfriesland en daarbuiten die zorgdiensten aanbieden organiseren deze gemeenten een bijeenkomst ‘inkoopproces zorg 2016’ op woensdag 12 augustus.

Tijdens deze bijeenkomst wordt door de Westfriese gemeenten het inkoopproces wordt toegelicht. De bijeenkomst is bedoeld voor geïnteresseerden die zich willen gaan inschrijven zodra de inkoopprocedure wordt gestart. Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd welke producten er in de markt gezet worden, hoe de procedure verloopt en wordt de planning van de aanbestedingsprocedure toegelicht.

Gezamenlijk inkopen jeugdhulp

De Westfriese gemeenten hebben besloten tot het gezamenlijk inkopen van jeugdhulp. Voor de Wmo-diensten is besloten dat de huidige overeenkomsten voor een deel verlengd zullen worden met een periode van een jaar en een deel van de huidige diensten opnieuw ingekocht zal worden, door de hele regio, of door een deel van de regio.

 

Programma

09:00 – 09:15 uur Inloop Wmo
9:15 – 10:00 uur Bijeenkomst Wmo
10:15 – 10:30 uur Inloop Jeugd
10:30 – 11:15 uur Bijeenkomst Jeugd

Aanmelden en locatie

U kunt zich tot en met 11 augustus aanmelden. Stuur een e-mail naar S. van Tunen van de gemeente Hoorn.  De organisatie geeft op voorhand aan dat de bijeenkomst niet bedoeld is voor het stellen van inhoudelijke vragen. De bijeenkomst vindt plaat in de raadzaal van het Gemeentehuis van Medemblik, Dick Ketlaan, 21, 1687 CD in Wognum.


To Top