Westfriesland

Bosscher & Klein doet destinatiemarketing Holland boven Amsterdam

Holland_boven_AmsterdamNOORD-HOLLAND – Maandag 2 maart gaat Marianne Klein van Bosscher & Klein aan de slag als kwartiermaker voor de toeristische bestemming Holland boven Amsterdam.  Het bedrijf uit IJsselstein is gespecialiseerd in destinatiemarketing. In haar rol als kwartiermaker gaat zij de regio Holland boven Amsterdam inclusief Westfriesland toeristisch op de kaart zetten.

Selectie

Voor de functie van kwartiermaker is een opdrachtformulering opgesteld en verspreidt via het netwerk. De ingediende offerte zijn door een brede vertegenwoordiging beoordeeld en dat heeft geleid tot een top drie. Deze drie bedrijven hebben op vrijdag 13 februari een gesprek gehad met de DMO stuurgroep bestaande uit oud-Leisure Board leden. Na een korte voorstelronde zijn er veel vragen gesteld door de stuurgroepleden en dat heeft geresulteerd in een unanieme keuze voor Bosscher en Klein.

“De offerte viel op door de duidelijk aantoonbare werkervaring in zowel destinatiemarketing als het neerzetten van een marketingorganisatie. In de offerte was een heldere aanpak omschreven waarbij uitgegaan werd van de huidige samenwerking en deze opschalen en professionaliseren,” aldus het selectiecomité in haar nieuwsbrief.


To Top